Проточен бојлер STIEBEL ELTRON PEG 13

Од: 1,067 ден

 • Jачина од 13,5 kW
 • Електронско управување ” 2i ” за целосно константна температура
 • 2 вградени сензора : проточен и температурен
 • 2 фиксни температури 42 °C и 55 °C
 • Елегантен дизајн – само 93 mm тенок
 • Висина 485 мм
 • Ширина 226 mm
 • Електронско детектирање на воздушни меури
 • Греење на водата со систем на голи жици со пластичен грејач
 • Погоден за мека и тврда вода
 • Степен на заштита од прскање на водата IP 25
 • Едноставна и брза монтажа
 • Волтажа : 3/PE 380 V
 • Осигурач : 20 A
 • Тежина 3.6 кг
 • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци