Прочистувач Mi Air Purifier PRO

Од: 1,044 ден

 паметен прочистувач за воздух
 OLED дисплеј
 Ласерски сензор за честички
 Проток на воздук CADR3 – 500m³/h
 3 слојна филтрација
 Најдобри резултати на: – 30m² ~ 60m²
 Тежина- 9.7 kg
 Димензии- 26.00 x 26.00 x 73.50 cm

Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци