Родирана сребрена белегзија – КУПИ НА РАТИ
,

Родирана сребрена белегзија


Полудраг камен циркон
Сребрениот накит е изработен по најновите технологии за изработка
Одржувањето на накитот е гратис (чистење и поправки – лепење)

Гаранцијата за накитот (за ситните полудраги камчиња) е 1 година