Салон MIX NAIL ART

Од: 536 ден

Богата програма на дизајни
Целта на оваа обука е мајсторот да научи брзи салонски дизајни, а притоа и не е потребно да поседува талент за цртање
По обуката на вашите клиенти ќе можете да им изработите дизајни без да изгубите многу време
Времетраење 1 ден – 8 работни часови.
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци