Сертифицирана обука за салонски nail art - Купи На Рати

Сертифицирана обука за салонски nail art

817 ден2,173 ден

СЕРТИФИЦИРАНА ОБУКА ЗА САЛОНСКИ NAIL ART
✅ Државен сертификат
✅ Времетраење: 1 дена од 9-15 часот
✅ Обуката опфаќа
🔹Повеќе техники кои се работата брзо и лесно,односно nail artist може да ги понуди на клиентите
🔹Добивате повеќе од 10 уникатни дизајни

  • 3 месеци
  • 6 месеци
  • 9 месеци
Избриши
Продава: БЈУТИ БИОНДИНА
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци