Спална соба ЛАРГО

Од: 887 ден

Димензии:

  • – лежај: 165 х 205 х 92 cm
  • димензии за душек: 160 х 200 cm
  • – плакар: 184 х 60 х 200 cm
  • – 2 натказни: 45 х 40 х 45 cm
  • Боја: Перла со Тортана
  • Изработка: Спална соба изработена од иверка со дебелина 18мм. Перла (крем) лице и Тортана корпус.
  • *Душекот не е вклучен во цената.
  • *Монтажата не е вклучена во цената.
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци