ТВ ЛЕД ЕЛЕКТРА ЕТ-32ХД18С-Т2 СМАРТ

Од: 964 ден

Големина на екран: 32″ ( 81cm )
HD READY SMART TV ANDROID
Резолуција: 1368 х 768
Осветленост: 200 cd/m2
Контраст: 1200:1
Дигитален тјунер: DVB-T2/С
Агол на гледање: 176°(H) X 176°(V)
Време на одзив: 8ms
Вградено Wi-Fi

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци