Телевизор Vivax LED TV-32LE141T2S2

Од: 870 ден

Димензии: 32″ (82cm)
LED TV
USB
HDMI
Резолуција: 1366 x 768pix
Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци