Усовршување – доквалификација индивидуално

Од: 1,072 ден

Индивидуална обука
Обука наменета за секој кој има потешкотии во работата, а нашата цел е да научите перфектна изработка
Обуката се одвива според потребните на секој ученик
Терминот за обуката е по договор
Времетраење 2 дена по 7 часа
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци