Усовршување – доквалификација на техники на нокти

Од: 715 ден

Групна обука – термин по договор со кандидатите
Обука наменета за секој кој има потешкотии во работата
За секој кој сака да ја доведе изработката до совршено изработени нокти
Обуката се освива според потребните на секој ученик
Обуката се одвива во простории каде секој ученик има свое работно место на растојание од 2 м
Времетраење 2 дена по 7 часа.
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци