Филигран сребрен брош – КУПИ НА РАТИ
,

Филигран сребрен брош


Сребрен
Рачна изработка
Сребрениот накит е изработен по најновите технологии за изработка
Одржувањето на накитот е гратис (чистење и поправки – лепење)

Гаранцијата за накитот (за ситните полудраги камчиња) е 1 година