Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BF

Од: 920 ден

Енергетска класа: А
Боја: Бела
Комора во горниот дел
3 години гаранција

Фрижидер со една врата
Бела боја
Вкупна корисна запремина 84 л
Разладувачки дел: 73 l
Комора: 8 l
1 компресор
По висина подесиви нозе напред
Регулација на температурата
Одвод на одледената вода
Автоматско одмрзнување
Отварање на вратата во десно, преместива
3 полици од осигурано стакло, од тие 2 се подесиви по висина
Осветлување на внатрешноста
Сад за зеленчук од транспарентна пластика
Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 127
Климатска класа: SТ-N
Еколошки гас : R600a
Бучност: 41 dB (re 1 pW)
Енергетска класа: А
Димензии (VxŠxD):84x48x56 cm
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци