Фрижидер Favorit RF263

Од: 665 ден

– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm
– бруто/нето волумен: 216/213 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L
– Енергетска класа: А+
– Гас: R600
– боја: бела
– изменливи врати
– регулирачки ногарки
– прилагодувачки стаклени полици
– ниво на бучавост: 41 dB

Бесплатна Достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци