Чистач на пареа Solac LV1301 Steam Jet 2.1

Од: 381 ден

Дезинфекција до 99%

Моќност  1050W

3 јачини на притисок и проток од 30g / min

Дополнителен кабел од 3 метри

9 додатоци : мерна чаша и инка за лесно полнење;  тркалезна четка, наклонета млазница, конусна млазница, чистач за стакло, додаток за чистење ткаенини, крпа и црево за најразновидно чистење, ги достигнува сите агли и ефикасно ги чисти сите видови површини.

2 години гаранција

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци