ШПОРЕТ АЛФА ТЕРМ 27 ПАРНО

Од: 1,541 ден

Моќност: 27,56 kW
Димензии:900 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна:330 x 440 x 260 mm
Пречник на димен отвор150 mm
Моќност на греење на каминот: 7,44 kW
Моќност на водата: 20,12 kW
Волумен на загревање: 208 – 460 m3
Површина на загревање: 80 -177 m2

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци