ШПОРЕТ Х-51 ЕКСТРА ЛУКС (МЕТАЛЕЦ)

Од: 934 ден

Димензии (mm): 890x530x750

Димензии на ложиште (mm): 200x450x220

Маса (kg): 65

Моќност (kw): 6.5 (8)

Рерна (mm): 510x480x200

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци