А/Г Евита со сандак

Од: 1,496 ден

Аголна гарнитура Евита со сандак (дополнителен простор за постелнина)

димензии: 266/176 (простор за спиење 230/150)

можност за промена на боја на штоф и еко-кожа

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци