А/Г Јована

Од: 1,940 ден

Аголна гарнитура Јована

*димензии: 300/160 (простор за спиење 200/160)

*Можност за промена на бојата на штоф и еко-кожа по ваш избор.

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци