А/Г Лина

Од: 1,385 ден

Аголна гарнитура Лина, изработена од висококвалитено Bonell жичано јадро.

Димензии: 245/190 (простор за спиење 210/150)

Можност за промена на бојата на штоф и еко-кожа по ваш избор.

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци