А/Г Мина без страни

Од: 1,583 ден

Аголна гарнитура Мина без страни

димензии: 210/190 (пуштена за спиење 210/140)

можност за промена на боја на штоф и еко-кожа

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци