Adriatica машки часовник

Од: 744 ден

Познати се по нивниот исклучителен дизајн и квалитет, Швајцарските часовници Adriatika се симбол на вродени и високо ценети швајцарски вредности. “Swiss made” е концепт за највисок квалитет, прецизност, сигурност комбиниран со елеганција и оригиналност на дизајнот.
Челик со позлата
50м водоотпорност
Гаранција 2 години
Произведени во Швајцарија

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: А1279.1111Q Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци