Алба 18kW

Од: 1,681 ден

Овој котел со моќност од 18 kW идеални за загревање на простории од 120-150 m² го имаме
на располагање во верзија наменета за вашиот дневен престој со големо стакло на предната страна,
кое го олеснува ширењето на топлината и пред вашите очи го презентира изворот на комфортот во вашиот дом.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 58,5cm x 55,5cm x 97cm
Максимална површина на загревање: 130m²
Номинална излезна топлина: 18kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 1,2Kg/h max. 3,2Kg/h
Моќ на загревање на простор: 3kW
Капацитет на полнење: 22Kg
Моќ на загревање на вода: 15kW
Капацитет на бојлер: 32l
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 92
Максимален работен притисок: 2 bar
Тежина: 180Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 450W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци