ALFA 55 – КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

ALFA 55

ALFA PLAM

Димензии 965x612x780
Тежина 91/106 kg
Енергетска ефикасност A
Јачина 5kw
Просторно затоплување 83m3

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница