ALFA PLAM SG 122-556i16

Од: 1,404 ден

Две електрични грејни плочи (o 145 mm, o 180 mm)
Една експресна грејна плоча
Два пламеника (1000 W i 3000 W)
Конвенционална рерна
Длабока тепсија на три нивоа

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци