ALFA 55

Од: 823 ден

Димензии 965x612x780
Тежина 91/106 kg
Енергетска ефикасност A
Јачина 5kw
Просторно затоплување 83m3

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци