АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО СЕВЕРИН 5978

Од: 484 ден

Mоќност: 800 W
Резервоар за притисок (3,5 бари)
Kапацитет: 220 ml
Mлазница за пареа ( за подготовка на толи пијалоци )
Млазницата се остранува за лесто чистење
Автоматско исклучување
Селекторски прекинувач за кафе или пареа
Пилот светло
Стаклен бокал со ознаки на нивото на водата

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци