АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ СЕВЕРИН 3990

Од: 543 ден

Моќност 600 W
Капацитет 750-1000г
Ладно куќиште
Монтажен капак со прозорец за гледање
Нелеплив монтажен сад за печење
Операција за целосно автоматско месење и печење
11 поставки за различни видови на печење (леб, пица, колачи)
Капацитет 3.5 л (750-1000г)
LED дисплеј
Го задржува лебот да се загрее до еден час по печењето
Меморија од 5мин. во случај на прекин на електричната енергија
Звучен сигнал за додавање на дополнителни состојки
Димензии (ШxВxД): 410mm x 310mm x 275mm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци