IPHONE 11

Од: 1,392 ден

Оперативен систем: iOS 13
Екран: 6.1″
Резолуција: 828 x 1792 pixels
Интерна меморија: 64GB 4GB RAM
Примарна камера: 12 MP + 12 MP
Секундарна камера: 12 MP
Батерија: 3110 mAh battery (11.91 Wh)
Полнење: 50% in 30 min
Бесплатна Достава
Гаранција 1 година

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци