IPHONE 11 PRO MAX

Од: 2,112 ден

iOS 13
Екран: 6.5″
Резолуција: 1242 x 2688 pixels
Интерна меморија: 64GB 4GB RAM
Примарна камера: 12 MP+ 12 MP+ 12 MP
Секундарна камера: 12 MP
Батерија:3969 mAh
Брзо полнење: 50% in 30 min
Доставата на овај продукт е бесплатна
Гаранција 1 година

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци