IPHONE 11 PRO

Од: 2,038 ден

iOS 13
Екран: 6.1″
Резолуција: 1125 x 2436 pixels
Интерна меморија: 64GB 4GB RAM, 256GB 4GB RAM
Примарна камера: 12MP +12MP +12 MP
Секундарна камера: 12 MP
Батерија: 3046 mAh
Брзо полнење: 50% in 30 min
Доставата на овај продукт е бесплатна
Гаранција 1 година

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци

МОДЕЛ

64gb, 256gb