APRILIA SR 50 R

Од: 3,697 ден

Brand: Aprilia
Model: Aprilia SR 50 R
Engine: Single cylinder 2 stroke (Single cylinder 2 stroke Pure-Jet)
Displacement: 49cc
Големина на бандаж: 13 инчи
Италијаснки квалитет
Високи перформанси
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци