ARIELLI – 24 R32 WiFi INVERTER

Од: 1,178 ден

  • ARIELLI -24 – WIFI inverter R32
  • ARIELLI AAC-24CHXA61-I R32 WiFi INVERTER
  • ладење: 7 kW
  • греење: 7.1 kW
    Ладење : -15 до +50
    Греење : A+
    Греење: -20 до +30 
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци