ARIELLI ARSIN12 R32 INVERTER

Од: 763 ден

ARIELLI ARSIN12 R32 INVERTER

Моќност

– ладење: 3.5 (1.1 – 4.1) kW
– греење: 3.8 (1.1 – 4.2) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.23 kW
– греење: 0.96kw

Енергетска ефикасност Class

– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: -15 to +50 °C
– греење: -20 to +30 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци