ARIELLI 12 R32 WiFi Inverter

Од: 906 ден

AAC-12CHXA61-I R32 WiFi

Моќност
– ладење: 3.5 kW(1.0 – 3.87) kW
– греење: 3.8 kW (1.0 – 3.95) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.04 kW (0.29~1.40) kW
– греење: 1.02 kW (0.29~1.43) kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+
Operation Range
– ладење: 0 °C ~ +53 °C
– греење: -20 °C ~ +30 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци