ARIELLI 18 R32 WiFi Inverter

Од: 1,301 ден

AAC-18CHXA61-I R32 WiFi

Моќност

– ладење: 5.3 kW(1.25 ~ 5.92) kW
– греење: 5,6 kW (1.4 – 6.8) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.53 kW (0.33 ~ 2.25) kW
– греење: 1.55 kW (0.34 ~ 2.35) kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: -15 to +50 °C
– греење: -20 to +30 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци