Arielli ARSIN24 R32 Inverter

Од: 1,180 ден

Моќност
– ладење: 7.0 kW (2.1 – 7.9) kW
– греење: 7.3 kW (1.6 – 8.8) kW

Потрошувачка
– ладење: 2.21 kW
– греење: 2.24 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: -15 to +50 °C
– греење: -25 to +30 °C

Достаавата е на трошок на клиентот
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци