ART FLAME Рамка за вградување MARINA

Од: 708 ден

Рамката  “МАРИНА” е направена од висококвалитетен МДФ, насликан во бело
Беспрекорна и стилски
Боја: бела
Димензии (Ш x В x Д) : 975 х 1060 х 300 mm
Тежина: 27,5 кг
Погоден за камин : “CHRISTINA” и “GALILEO CHROM”
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци