АСПИРАТОР МАКС АРТ ДЕКО 9

Од: 1,080 ден

Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Сензорски команди на стаклената контролна табла
On/ Off пилот сијаличка
Индикатор за запушен филтер
Функција за тајмер со постепено преминување од најголема брзина до сиклучување
Постепено исклучување и вклучување на халогени лампи
2 х 50W халогени лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 90 сантиметри
Материјал: нер’ѓосувачки челик во комбинација со полустаклена контролна табла

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци