AUX ИНВЕРТЕР 5.5 kw

Од: 1,191 ден

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност:
Ладење:5200W
Греење:5200W
Одржување:2kg/h
Номинална потрошувачка на енергија:
Ладење:1650W
Греење:1490W
Номинално моментално вклучување:
Ладење:7,30A
Греење:7,10A
Максимална моќност: 2,400W
Максимална влезна струја: 10 A
EER Ладење: SEER 6.87(A++) W/W
COP Греење: SCOP 6.25(A) W/W

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци