AUX ИНВЕРТЕР 7.0 kw

Од: 1,092 ден

  • Капацитет на ладење:  7000(1400~7300)W
    Капацитет на греење:  7000(900~7100)W
  • Влезна снага на ладење: 1633W
  • Влезна снага на греење: 1542W
  • Циркулација на воздухот: 1150m3/h
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци