, , , , ,

Аурига 25kW

ECO SPAR

Едноставна елеганција за ваше максимално задоволство доаѓа во уште еден продукт на кој сме особено горди,
а им ги затоплува деновите и ноќите на многу луѓе низ целиот Стар Континент.
Овој котел на пелети е најпродаваниот продукт и има моќност од 23 kW,
кои ќе ве топлат пред вашите очи благодарение на големото стакло на неговата фронтална страна,
преку кое одлично гледате како топлината се шири низ вашиот дом.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 58,5cm x 55,5cm x 112cm
Максимална површина на загревање: 180m²
Номинална излезна топлина: 25kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 1,5Kg/h max. 5Kg/h
Моќ на загревање на простор: 3kW
Капацитет на полнење: 30Kg
Моќ на загревање на вода: 22kW
Капацитет на бојлер: 37l
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 91
Максимален работен притисок: 2 bar
Тежина: 215Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 450W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
Дијаметар на издувна цевка: 80mm

83,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.