AUX 12 ИНВЕРТЕР 7.0 kw

Од: 801 ден

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност: Ладење:3500W

Греење:3500W

Одржување:1.5kg/h

Номинална потрошувачка на енергија:

Ладење:1100W

Греење:1000W

Номинално моментално вклучување:

Ладење:4,80A

Греење:4.30A

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци