AUX ASW-H12B4 WiFi Inverter

Од: 905 ден

Моќност
– ладење: 3.5 kW(0.8 – 3.6) kW
– греење: 3.7 kW (1.0 – 3.8) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.09 kW
– греење: 0.97 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: 18 to 43 °C
– греење: -15 to 24 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци