AUX ASW-H24B4 WiFi Inverter

Од: 1,255 ден

Моќност
– ладење: 7.2 kW(1.4 – 7.5) kW
– греење: 7.2 kW (0.9 – 7.3) kW

Потрошувачка
– ладење: 2.18 kW
– греење: 2.02 kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: 18 to 43 °C
– греење: -15 to 24 °C

Достаавата е на трошок на клиентот
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци