Автошкола Болид Плус Доо – Битола

Од: 891 ден

Вкупно: 25000 ден. на автошколата.

На корисникот на кредит:

   • Лекарско 1600 ден.
   • Црвен крст 1200 ден.
   • Испитен центар 5319 ден.
   • Административна такса 410 ден.

Вкупно: 8529 ден. на корисникот на кредит

Автомобили:

    • Mitsubishi Spacestar
    • Volkswagen Polo
    • Chevrolet Spark

 

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци