BAOTIAN 50 – 28C

Од: 1,853 ден

Модел: BOATIAN 50 28C
Моќност : 4.8 hp
моќност на моторот: 50cc – 2 тактен
Ладење: Воздушно
Палење Electric
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци