Батерии Bologna: туш батерија и батерија за умивалник - Купи На Рати

Батерии Bologna: туш батерија и батерија за умивалник

408 ден1,086 ден

Со секоја туш батерија следува слушалка со црево и држач за рачен туш
Гаранција:
5 години на тело
2 години на кертриџ

  • 3 месеци
  • 6 месеци
  • 9 месеци
Избриши
Продава: Виварта

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци