Батерија за умивалник Monza - Купи На Рати

Батерија за умивалник Monza

463 ден1,231 ден

Гаранција:
5 години на тело
2 години на кертриџ

  • 3 месеци
  • 6 месеци
  • 9 месеци
Избриши
Продава: Виварта

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци