BEKO HSA 32520

Од: 968 ден

Енергетска класа А+
Потрошна ел. енергија 272kWh/god
Ниво на бучава 43dB(A)
Висина 86cm
Ширина 110.1cm
Длабочина 72.5cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци