BEKO BIE 24100 B

Од: 998 ден

Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:71L
6 функции на рерната
Димензии:60x60x57cm
2+2 Грејни зони(струја+плин)

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци